Öğrenci affı ortada kaldı

  • Home
  • Öğrenci affı ortada kaldı
Öğrenci affı ortada kaldı
Öğrenci affı konusunda, MEB topu YÖK'e attı. YÖK ise, Meclis ilgileniyor diyor.Abone olÖğrenci affı konusunda Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) topu Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) atarken, YÖK de konunun Bakanlık ve TBMM’yi ilgilendirdiğini savunuyor.

Yaklaşık 800 bin kişi tarafından beklenen öğrenci affı, bekletilmeye devam ed backlink pake ti erken, YÖK ve MEB topu birbirine atıyor. Öğrenci affı nedeniyle kurulan "www.af2007.come eğitim portalı, MEB ve YÖK’e konu ile ilgili başvurularda bulundu. MEB, konunun YÖK tarafından incelenmesi gerektiğini bildirirken, YÖK ise af konusunun kendilerinden bağımsız olduğunu ve öğrencilerin Bakanlık ve TBMM’ye başvurması gerektiğini kaydetti.

MEB, TALEPLERİ YÖK’E YÖNLERDİRİYOR
Öğrenci affı isteğini ileten "af2007.com"a; MEB tarafından gönderilen yanıtta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yükseköğretim öğrencilerinin af taleplerinin araştırıldığı bildirildi. MEB, araştırmanın hala devam ettiğini açıklarken, “Yapılan araştırmalar neticelenmeden affın yapılıp-yapılmayacağı, yapılacaksa kapsamı ve hakkında bir şey söylememiz mümkün değildir. Konu hakkındaki taleplerinizi yazılı olarak veya elektronik posta Bakanlığımız Yükseköğretim Genel Müdürlüğü’ne ve YÖK’e göndermeniz daha etkili olacaktır. Çünkü bu iki kurumun görüşleri son derece önemlidir” ifadesine yer verildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim