Eşinin gözünü kör etti

  • Home
  • Eşinin gözünü kör etti
Eşinin gözünü kör etti
Kendisini terk eden, tartıştığı imam nikahlı eşinin yüzüne kezzap attı.Abone ol

Sivas’ta yaşayan 40 yaşındaki Kadim Durna, kendisini terk eden tartıştığı imam nikahlı eşi 36 yaşındaki Yurdagül Binici’nin yüzüne kezzap attı. Kadının sağ gözünün görme yeteneğini yitirdiği belirtilirken, olaydan sonra yakalanan Kadim Durna ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla seo agency serbest bırakıldı.

Yurdagül Binici, 11 yıl önce Kadim Durna ile imam nikahıyla evlendi. Aile bir süre sonra çalışmak amacıyla Balıkesir’e gitti. Bu evlilikten 3 çocuk sahibi olan Yurdagül Binici, bir türlü düzenli iş tutturamayan eşi ile sık sık tartışmaya başladı. Bir yıl önce de Durna'yı terk ederek çocukları ile birlikte Sivas’a döndü. Kadim Durna, dün akşam saatlerinde Yurdagül Binici'nin Altıntabak Mahallesi Kütüklü Sokak'ta evine gelerek barışmak istedi. Yurdagül Binici’nin barışma teklifine hayır yanıtı vermesi üzerine Kadim Durna, iddiaya göre yanında getirdiği şişedeki kezzabı imam nikahlı eşinin yüzüne atarak kaçtı.

Komşuları tarafından kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göz Servisi'nde tedavi altına alınan Yurdagül Binici’nin yüzünde 1’inci dereceden yanıklar bulunduğu ve sağ gözünün şu anda görme yeteneğini yitirdiği belirtildi.

Olaydan sonra kaçan Kadim Durna, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çılgın koca ifadesinin alınmasının ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim