MHPli Gül ORTAYA çıktı

  • Home
  • MHPli Gül ORTAYA çıktı
MHPli Gül ORTAYA çıktı
Polis tarafından aranan MHP'li Gül'ün yeri tespit edildi. Bugün teslim olması bekleniyorAbone ol“Mini Susurluk” olarak nitelenen, kendilerine “JİTEM” süsü verip para toplayan çeteye yönelik operasyon kapsamında aranan Mehmet Gül, TBMM eski İdare Amiri Ahmet eticaret seo Çakar’ın yanında ortaya çıktı. Üç gündür Çakar'ın yanında saklanan Gül bugün Emniyet'e giderek ifade verdi.

MHP eski Milletvekili Mehmet Gül, Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın sağ kolu Zakir Selvi, Orhan Aykut, Muş eski Emniyet Müdürü M.Ö ile iki polis ve bir albayın adının karıştığı çete operasyonu kapsamında üç gündür aranıyor.

Polis, Matkap Operasyonu kapsamında çete lideri Orhan Aykut ile ilişkisi olduğu iddiasıyla Gül’ün Florya’daki evine pazartesi günü baskın düzenlemişti. Çete lideri Orhan Aykut’un “Umut Adası” adlı film için devletten teşvik almaya çalıştığı ve Gül’ün de buna aracılık ettiği iddia edilerek, sık sık görüştükleri öne sürülmüştü. Yapılan baskında evde bulunamayan Gül’ün oğlu Şeref Gül gözaltına alınmıştı. Daha sonra bırakılmıştı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim