Fujitsu Siemenste atama

  • Home
  • Fujitsu Siemenste atama
Fujitsu Siemenste atama
Fujitsu Siemens Computers Kanal Satış Direktörlüğüne Yavuz Doğruyol atandı.Abone ol

Avrupa’nın ve Türkiye’nin lider BT firmalarından Fujitsu Siemens Computers, Kanal Satış Direktörlüğü’ne Yavuz Doğruyol’u transfer etti.

Yavuz Doğruyol, yetkili dağıtıcılar, bölgesel ara-toptancılar, yetkili iş ortakları, büyük perakende mağaza zincirleri ve e new jersey seo lektronik mağazalardan oluşan güçlü ve yaygın Fujitsu Siemens Computers kanal direktörlüğünü yürütecek. Doğruyol ayrıca LIFEBOOK, ESPRIMO, AMILO gibi kişisel PC ve notebook ürün gamı, PRIMERGY sunucu ve veri depolama ürünlerinin bu kanal üzerinden satışlarını yönetecek.

Fujitsu Siemens Computers’de göreve başlayan Yavuz Doğruyol, 1987 yılında Western Kentucky Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur ve 1989 yılında Miami Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde master yapmıştır.

Kariyerine 1990 yılında Philip Morris’de Yönetici Asistanı olarak başlayan Doğruyol, 1992 yılında Philip Morris Phill SA’da Eğitim Sorumlusu, 1994 yılında Pepsico Foods – Uzay Gıda‘da Satış Takım Lideri ,1996 yılında 3M Scotch Brite’da Ana Bayi Satış Temsilcisi olarak çalıştı. 1999 yılında Hewlett Packard’da Perakende Müşteri Yöneticiliğine getirilen Doğruyol, 2004 yılında Infronic’de Perakende Müşteri Yöneticisi, 2005 yılında Pancom Panasonic’te Pazarlama ve Satış Direktörü, 2005 yılında Toshiba’da Satış Direktörü olarak görev aldı.



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim