Köyümüze ADSL isteriz!

  • Home
  • Köyümüze ADSL isteriz!
Köyümüze ADSL isteriz!
İnternet girmeyen köy de kalmayacak gibi görünüyor. Köylüler internet peşinde. Abone olManisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Adiloba köyünden 165 kişi köylerine internet bağlantısı sağlanmasını istedi.

Saruhanlı'ya 3 kilometre mesafedeki bin nüfuslu Adiloba köyünün Muhtarı Osman Pala, ADSL bağlantı sisteminin bulunmaması nedeniyle internet hizmetinden f rhode island seo aydalanamadıklarını belirtti.

Adiloba köyü halkından 165 kişinin, köye internet bağlantısının sağlanması amacıyla kendisine başvurduğunu ifade eden Pala, ''Bu konuda çalmadık kapı bırakmadım. Ancak bir türlü sonuç alamadım'' dedi.

Türk Telekom Manisa, Saruhanlı il ve ilçe müdürlüklerine 20 taahhütname ile dilekçe verdiğini ifade eden Pala, şunları kaydetti:

''İnternet, ilçemizin birçok köy ve beldelerinde var. İlçeye en yakın köy olmamıza rağmen 1 yıldan bu yana köyümüze internet bağlantısı sağlayamıyoruz. Bu konuda ilgili makamlara yazı gönderdim. Ancak cevap gelmedi. Yetkililerden yardım istiyorum. Köylü benim, ben internetin peşinde...''

TALEPLERİN YETERLİ ORANA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Türk Telekom Saruhanlı İşletme Şefi Ahmet Fehim İpek ise Adiloba köyünün merkez santralden beslendiğini ifade ederek, ''Santral ile köy arasındaki mesafe 3 kilometre. Aynı sorun Kemiklidere köyümüzde de yaşanıyor. Taleplerin yeterli orana ulaşması halinde Adiloba ve Kemiklidere köylerimize kurulacak olan sistemle ADSL sorunu çözülmüş olacak'' dedi.


Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim