Bu da Kayaklı kamyon

  • Home
  • Bu da Kayaklı kamyon
Bu da Kayaklı kamyon
Erzurumlu dozer operatörü bölgeye uygun kamyon yaptı.Abone ol

Erzurumlu 35 yaşınaki Cengiz Çelebi, bir kamyona ön iki lastiği yerine demirden hazırladığı kayak takarak bunun tanıtımı için gösteri yaptı.

Erzurum’un Dadaşköy Beledeyesi'nde dozer operatörü olarak çalışan 4 çocuk babası ilkoku mezunu Cengiz Çelebi 2 metrekar indiana seo elik küçük atölyesinde belediye ait kamyonun ön lastiklerini çıkararak hazırladığı kayak takımını yerleştirdi.

Çelebi yaklaşık 250 YTL'ye mal olan çalışma için “Kayaklı araç, Doğu Anadolu'da kışın ulaşım sorununu çözer. Kolaylıkla monte ettiğim kayaklarla dağ, bayır her tarafa gitmek mümkün. Ayrıca bu sistem özellikle kar yağdığı zaman artan trafik kazalarını da azaltır. Çünkü buna fren sistemini de koydun mu buzda kaymaz. Frene bastın mı çakılıp yerinde kalır” dedi.

Cengiz Çelebi, yaptığı bu çalışmada kendisine en büyük desteği Belediye Başkanı AKP'li Güven Gülüm ile belde halkından aldığını söyledi. Deneme çalışması sırasında tarafından alkışlanan Çelebi, “Hayatta kahveye gitmedim. Boş vaktimde kendimi atölyeye atıyorum. Düşündüğüm her şeyi hemen gerçekleştiriyorum. Şu ana kadar 100’ün üzerinde buluşum var. Bana biraz olsun destek verilirse yapamayacağım şey yoktur” diye konuştu. Çelebi, daha önce tahtadan uçak, kayaklı motosiklet ve kayaklı kamyonet yapmıştı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim