O slogan Kırcanın değil!

  • Home
  • O slogan Kırcanın değil!
O slogan Kırcanın değil!
Haberin Merkezi sloganına en çok Ali Kırca sahip çıkıyor. Oysa ilk o söylememiş. Abone ol

Son günlerde "Haberin Merkezi" sloganı üç kanalda da kullanılıyor. ATV, Kanal 1 ve ShowTv'de. Peki bu sloganı kim buldu?

ATV haber yaklaşık 7 yıldır bu sloganı kullanıyor. Kırca ekibinin Show TV'ye geçişi south dakota seo ve Fatih Altaylı'nın da Kanal 1 bültenine girişte aynı sözü kullanması ile atv dahil üç kanalda da haber bülteni aynı sloganla başlıyor.

ATV yönetimi Beyoğlu 23. noterinden show tv ye geçtiği ihtarnamede de, "Haberin Merkezi" sloganının atv'ye ait olduğu belirtilerek, kullanılmaması istedi.

SLOGANI KİM BULDU?

Üç kanalın bültenine de damgasını vuran sloganın mucidi ise gazeteci Murat İde. İde, yıllar önce Ali Kırca ve ekibi ayrılıp Star'a geçtiğinde, Mehmet Tezkan ile birlikte atv habere gelip haber müdürü olarak görev yapmaya başlamıştı. O zaman haberleri de Murat Birsel sunuyordu. İde Birsel için yazdığı kam spikerlerde "atv haber merkezinden, haberin merkezinden iyi akşamlar" girişini kullandı. O dönem ekipteki bazı isimlerden kabul görmeyen sloganı, genel yayın yönetmeni Mehmet Tezkan beğenince, atv haber her akşam aynı sloganla başladı.

MURAT BİRSEL İÇİN YAZILMIŞ



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim