Sivasspora 5 YİĞİDO

  • Home
  • Sivasspora 5 YİĞİDO
Sivasspora 5 YİĞİDO
Sivasspor 5 futbolcu ile sözleşme imzaladı... Trabzon için de büyük bir sürpriz hazırlandı. Abone olSüper Lig'de ilk yarıyı zirvede bitiren Sivasspor, ikinci yarı için kadrosunu güçlendirdi. Toplanan yardım paraları sayesinde takıma 5 futbolcu alındı. Öte yandan haftasonu yapılacak Trabzonspor maçı için de büyük bir sürpriz hazırlandı. Taraftarlar karadeniz ekibini karanfil yağmuruna tutacak.

Yeni futbolcularla sözleşme kulüp tesislerinde düzenlenen törenle imzalandı. Sivasspor'un anlaşma sağladığı Tunuslu Karim Saidi, 6 ayı opsiyonlu 2.5 yıllığına, Mahmut Hanefi Erdoğdu, Ömer Kaplan, Emre Aktaş ve Onur Tuncer ise 2.5 yıllığına k aziziye marker endilerini Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Futbolculardan Karim Saidi için Sivasspor bonservis bedeli ödemedi. Sivasspor'u kardeş kulüp ilan eden Feyenoord, Sivas'a büyük bir jest yaptı.


UYGUN'UN KEYFİ YERİNDE

Teknik direktör Bülent Uygun ise 4 genç futbolcuyla Feyenoord takımından Karim Saidi'yi transfer ettiklerini kaydederek, ''Gençlerimizin hepsinden zaten ben çok ümitliyim. Onlar Türk futboluna ve Sivasspor'a uzun süre hizmet edeceklerdir'' diye konuştu.

4 FUTBOLCU DAHA

Transferlerin yeterli olmadığını belirten Bülent Uygun, 4 futbolcu daha istiyor. Bunlardan 2'si yerli, 2'si yabancı olacak. Uygun, "4 transfer daha düşünüyoruz. Çünkü Sivasspor artık yeni bir misyon üstlendi.
Sivasspor'un üstlendiği misyon 6 milyon 300 bin Sivaslıyı birleştiren bir misyon'' dedi.

Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz da ''Eksiklerimiz var yine. Hocamızın izlediği futbolculardan 3-4'ünü daha alıp artık bu işe nokta koymak istiyoruz'' dedi.

TRABZON'A BÜYÜK SÜRPRİZ

Öte yandan Sivasspor haftasonunda karşılaşacağı Trabzonspor için büyük bir sürpriz hazırladı. Maç için kente gelecek olan Trabzonspor karanfillerle karşılanacak. Maçta da taraftarlar karadeniz ekibine karanfil yağdıracak. Sahaya 15 bin karanfil atılması bekleniyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun, ''Maçın sonucu ne olursa olsun, Trabzonspor'u maçtan önce de maçtan sonra da alkışlayarak göndermek istiyoruz'' dedi.

ANADOLU'NUN AĞBİSİ

Trabzonspor'un Anadolu'nun ağabeyi olan, Anadolu insanına şampiyonluk zevkini tattıran bir takım olduğunu belirten Uygun, ilk yarıdaki maçta yaşanan olaylarda Sivasspor ve Trabzonspor camialarının bir suçu olmadığını söyledi.

Uygun, ''Oradaki başkanlık seçiminin sonucunda çıkan olaylardı. O
yüzden hiçbir tarafa mal edemeyiz. Biz dostluk, kardeşlik çerçevesinde güzel bir maç oynayıp, yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.//

Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim