Tarkana TARZAN denilsin

  • Home
  • Tarkana TARZAN denilsin
Tarkana TARZAN denilsin
PETA, Tarkan'a taktı. Kürk giyen Tarkan için ağır sözler...Abone olAsya Pasifik Hayvan Hakları Derneği (PETA), bir mektup yayımlayarak Tarkan'ı kürk giydiği için ağır biçimde eleştirdi.

PETA, ünlü pop şarkıcısı Tarkan’ı sert bir dille eleştirdiği mektupta müzik listelerinin üst sıralarında olan şarkıcının kürk giyerek, hayvanları aziziye marker n kürkleri için eziyet edilip öldürülmesini desteklediğini belirtti.

PETA'nın yayımladığı mektup da Tarkan’a bundan sonra “tarzan” demenin daha yerinde olduğunu belirtirken bunun nedeninin de ölmüş hayvan derilerini giymeyi sevmesi olarak gösterildi.

"Kürk giymenin mazereti olamaz"

PETA kampanya koordinatorü Cem Akın, “Tarkan her kürk giyişinde kürk endüstrisine büyük bir katkıda bulunmuş olup halka karşı olan sorumluluklarını kötüye kullanmış oluyor” diye konuştu.

“Kürk geçmiş çağların en zalim ürünüdür. Bugünün moda olan alternatif giysileri varken Tarkan’ın kürk giymede hiçbir mazereti olamaz” diyen Cem Akın, PETA'nın web sitesinde ziyaretçilerini alarma geçirerek Tarkan’la iletişim kurmalarını ve ondan kürklerini toprağa gömmesini talep etmelerini istediklerini bildirdi.

PETA'nın sitesinde Tarkan'la ilgili başlatılan kampanya için hazırlanan metinde Tarkan'ın 2006'da yayınlanan İngilizce albümü 'Come Closer'da yer alan fotoğrafın kullanılması ise dikkat çekti.


Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim