Uslanmaz aşığın sonu

  • Home
  • Uslanmaz aşığın sonu
Uslanmaz aşığın sonu
Sevdiği kız yüz vermedi ama o pes etmedi. Son kaçırma denemesi müthiş..Abone olAydın'ın Nazilli ilçesinde aksiyon filmlerine aratmayacak bir kız kaçırma olayı yaşandı. 2 yıldır evlenmeye çalışan çılgın aşık, hasta rolüne girerek hemşire olarak çalışan kızı çağırdığı adrese getirterek kaçırdı. Kovalamaca hastanede son buldu.

DÜĞÜNDE YILDIRIM AŞKI

Karşılıksız aşk hikayesi, İstanbul'da işçi olan Bilgiç'in, ağabeyinin düğününde E.A'yı görmesiyle başladı. Arkad elektronikçiler çarşısı aşlık teklif eden Bilgiç, olumsuz cevap alınca ailesine kızı istetti. Aile de kızları istemediği gerekçesiyle Bilgiç'i geri çevirdi.

İNTİHAR TEŞEBBÜSÜ

Bunalıma giren Bilgiç, 3 ay önce E.A.'nın oturduğu eve yakın bir apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polislerin intihardan vazgeçirdiği Bilgiç, sevdiği kızdan ise vazgeçmeyip yeni senaryolar üretti.

YENİ SENARYOLAR

E.A'yı kaçırmak için araç kiralayan Bilgiç'e, ehliyetsiz olduğu ve tehlikeli araç kullandığı için ceza kesildi. Bu sırada E.A., Bilgiç kendisini tehdit ettiği ve "Başkasına yar olmayacaksın" dediği gerekçesiyle polise şikayette bulundu.

HASTA ROLÜ YAPTI

Bilgiç, E.A'nın nöbette olduğu önceki gece yeni senaryosunu hayata geçirdi ve 112 Acil Servis'e "kalp krizi" ihbarında bulundu. Bilgiç adresini verdiği sokakta içinde doktor, sağlık memur ve E.A'nın bulunduğu ambulansı silahla karşıladı. İki arkadaşının yardımıyla E.A'yı zorla ambulanstan indiren Bilgiç, kiraladığı otomobilin koltuğuna bağladı ve kaçırdı.

POLİS KOVALAMACASI KAZAYLA NOKTALANDI

Ambulanstaki ekibin polisi araması sonucu sıkı bir takip başladı. Otomobil, Nazilli - Bozdoğan yolu üzerinde bulunan Arpaz virajını alamayarak takla attı. Aracın içinde sıkışan Adnan Bilgiç ile E.A çıkarıldı. Kolu ve bacağı kırılan hemşire E.A. ile hafif yaralanan Bilgiç hastaneye kaldırıldı. İfadesi alınan Bilgiç tutuklandı.



Kategori : GÜNCEL

Whatsapp İletişim