İnanılmaz BARIŞMA

  • Home
  • İnanılmaz BARIŞMA
İnanılmaz BARIŞMA
Nikahın eşiğinden döndüler. 'Bir daha asla' dediler. Ama şimdi yine barıştılar Abone ol

Nikahın eşiğinden dönen Alişan ile Sezin Erbil çifti, bir kez daha barıştı. Yeniden görüşmeye başlayan ve sürekli mesajlaşan Alişan ve Sezin, bu kez durumu ailelerine açıklamaya çekiniyor. Macaristan'da tekstil işine başlayan Alişan, en çok M. Ali Erbil' kokulu taş den korkuyor.

BU KAÇINCI BARIŞMA

Nikahtan dönen Alişan ile Sezin Erbil yeniden barıştı, ama bu kez ikisi de ailelerinden korkuyor....

Uzun süredir aşklarını bir dargın bir barışık yaşayan, son olarak da evliliğin eşiğinden dönen şarkıcı Alişan ile Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin, yeniden görüşmeye başladı.

Herkesin sayısını unuttuğu ayrılıp barışmalardan sonra özellikle ailelerine karşı mahçup olan sevgililerin ne yapacağını bilemez durumda olduğu belirtiliyor. Macaristan'da tekstil işine başlayan Alişan'la telefonda mesajlaşan Sezin'in en büyük korkusunun babası Mehmet Ali Erbil olduğu iddia ediliyor.

YA MALİ DUYARSA

Sezin ve Alişan'ın mesaj trafiğini bilen birkaç yakın arkadaşı, "Onların aşkı kolay kolay bitmez. Ama bu sefer ikisi de ailelerinden çekiniyor. Utandıkları için bu barışmayı gizli tutuyorlar" yorumunu yapıyor. Sezin'in babasından çekindiği için yılbaşında Viyana'da ekstrada olan Alişan'ın yanına gidemediği de iddialar arasında yer alıyor.

Kaynak: Takvim



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim