Doğurup çöpe attı

  • Home
  • Doğurup çöpe attı
Doğurup çöpe attı
Hastane çöplüğünde bulunan bebeği annesinin attığı belirlendi..Abone ol

Trabzon'da bugün özel bir hastanenin çöplüğünde poşet içerisinde ölü olarak bulunan yeni doğmuş kız bebeğini annesinin attığı ortaya çıktı.

Hastanede tedavi gören G.Y.'nin (23) bebeği tuvalette ölü olarak dünyaya getirdiğini ve poşete koyarak pencereden çöplüğe attığını itiraf ettiği b seo usa ildirildi.

Alınan bilgiye göre, Kemerkaya Mahallesi'nde bulunan özel bir hastanenin çöplüğünde bugün sabah saatlerinde hastane çalışanları tarafından ölü bir bebek bulundu. Bebek cesedi, yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri, ölü bebeğin kim veya kimler tarafından atıldığını belirlemek için geniş çaplı inceleme başlattı.

Yapılan inceleme sonucunda bebeğin hastanenin 4. katından atıldığı belirlendi ve 4. kattaki tüm hastalar sorguya alındı. Yapılan sorgulama sonrasında hastaneye dün akşam gelen ve kadın hastalıkları rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören G.Y isimli kadın, çocuğu kendisinin attığını itiraf etti. Bebeği hastanenin tuvaletinde sabaha karşı ölü olarak dünyaya getirdiğini ileri süren G.Y.'nin, ölü olduğu için bebeği bir naylon poşete sararak tuvaletin penceresinden aşağıya attığını söylediği bildirildi.

Hastaneye sahte belge ile girdiği tespit edilen G.Y.'nin, 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi. G.Y.'nin hastanedeki tedavisinin ardından savcılığa sevk edileceği bildirildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim