Feldkampsız idman

  • Home
  • Feldkampsız idman
Feldkampsız idman
Galatasaray, Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Abone ol

Galatasaray, hafta sonunda Bursaspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası grup maçının hazırlıklarını sürdürdü. Almanya'dan henüz dönmeyen teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, idmanda yer almadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda basın ve taraftara kapalı olarak yapılan idmanda sarı-kırmızılılar, antrenörler Ahmet Akcan, Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu kokulu taş yönetiminde çalıştılar.

Isınma ve açma germe egzersizleriyle başladığı bildirilen idmanın ana bölümünde ise sahada kuvvet ve kondisyon çalışması yapıldığı açıklandı.

Antrenmanda, sakatlığı bulunan Carrusca'nın ise sağlık ekibi yönetiminde sahada özel bir program dahilinde takımdan ayrı çalıştığı kaydedildi. Volkan Yaman'ın da üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle sağlık ekibi tarafından bu sabah da yalnızca salonda çalıştırıldığı bildirildi.

Antrenmana, teknik ekipten izin alan Lincoln, Nonda ve Linderoth ile Kamerun Milli Takımı kampında Afrika Uluslar Kupası hazırlıklarını sürdüren Song'un katılamadığı belirtildi.

Sakatlığı bulunan futbolculardan Okan'ın tedavisine Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde sabah ve akşam olmak üzere günde çift seansla devam edildiği, futbolcunun tedavisinin ardından salon ve sahada fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı özel çalışmalar yaptığı kaydedildi.

Galatasaray, Bursaspor maçının hazırlıklarını bugün saat 18.00 ve yarın saat 10.30'da yapacağı basın ve taraftara kapalı antrenmanlarla tamamlayacak.

Sarı-kırmızılılar, yarın son antrenmanın ardından, Bursaspor ile 5 Ocak Cumartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Fortis Türkiye Kupası grup 2. karşılaşması için özel deniz otobüsüyle Bursa'ya geçerek, otelde kampa girecek.

Bu arada, teknik direktör Feldkamp'ın akşam üzeri İstanbul'a dönerek, bu akşam yapılacak çalışmada yer alması bekleniyor.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim