Hedef Şampiyonlar ligi finali

  • Home
  • Hedef Şampiyonlar ligi finali
Hedef Şampiyonlar ligi finali
Fenerbahçe'nin transfer planı belli oldu. Appiah'ın durumu beklenecek.Abone ol

Spor kamuoyunun günlerdir merakla bekleyip, üzerinde spekülasyonlar yaptığı Fenerbahçe’nin transfer planı belli oldu.

Bu sezon Türkiye’deki başarının yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde de “finale kadar” gitmek isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, öncelikli olarak yabancı futbolcu kontenjanını boşaltmaya çalışacak.

Bunun için de ilk etapta uzun süreden beri sakat olan Appiah hakkında hipnozla vajinismus tedavisi doktorların vereceği rapor beklenecek.

Eğer doktorlar Appiah için “Bu sezon oynaması zor” şeklinde bir rapor verirse, Fenerbahçe yönetimi önce bu futbolcunun menajeriyle masaya oturacak, ardından da Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşerek Ganalı oyuncunun bonservisini askıya alacak.

AZİZ YILDIRIM AVANTAJI

BU şekilde yabancı futbolcu kontenjanı açıldıktan sonra teknik direktör Zico’dan transfer edilmesini istediği futbolcu hakkında rapor istenecek. Eğer Brezilyalı teknik adam, takıma forvet alınmasını isterse, hemen Milan Kulübü’yle Ronaldo’nun transferi için masaya oturulacak ve Fenerbahçe’ye gelmeye gönüllü olan golcü futbolcunun, Sarı-Lacivertli takıma kazandırılması için her türlü girişimde bulunulacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın İtalyan kulübünün yöneticileriyle yakın ilişki içerisinde olması bu transferin gerçekleşme olasılığını yükseltiyor.

ÖN LİBERO ADAYLARI

TEKNİK direktör Zico, forvet değil de orta sahaya takviye isterse, Fenerbahçe Juventus’ta ön libero olarak oynayan ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymeyen 26 yaşındaki Tiago’yu ya da 27 yaşındaki Almiron’u almak için görüşmelere başlayacak. Bu iki futbolcunun transferinin yapılamaması halinde ise Şampiyonlar Ligi’nde oynayamayacak olmalarına karşın A. Madrid’den Maniche Villareal’den Mavuba ve Liverpool’dan Sissoko’ya yönelinecek ve bu üç futbolcudan biri alınmaya çalışılacak.

Doğan Çil-İstanbul



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim